Uusi E7! Katsele maksukanavia Windows 7 Media Centerissä. Antenni-, kaapeli- ja satelliittikanaville.


FAQ - Virheilmoitukset ja ongelmatilanteet

Katseluohjelman käynnistämisen jälkeen katseluruutu jää mustaksi.

 • Päivitä näytönohjaimesi ajuri uusimpaan versioon ja varmista, että käytössäsi on viimeisin versio Anyseen ohjelmasta. Intelin valmistamien näytönohjainten ajurit löytyvät täältä: http://www.intel.com/support/graphics/
 • Varmista, että näytönohjaimesi tukee Direct X 9:ää. Jos ei tue, niin avaa Configuration-valikko ja sieltä Video Settings. Siellä poista ruksi kohdasta "Use DxVA", paina Ok ja käynnistä Anyseen ohjelma uudelleen.
 • Jos näytönohjaimesi ei tue Overlay -toimintoa, niin poista se käytöstä Configuration -> Default Settings -valikossa laittamalla ruksi kohtaan ”Overlay function does not exist”.

Kanavahaun ja katseluohjelman käynnistämisen yhteydessä näytölle tulee virheilmoitus ”Can’t proceed the program due to capture filter”, ”Filter graph error” tai ”Access violation"

 1. Pyri käyttämään pöytäkoneen / kannettavan takaa löytyviä usb-portteja ja välttämään jakajia (USB-hubeja).
 2. Huolehdi ettei palomuuriohjelmasi yritä estää Anyseen toimintaa ja ota se tarvittaessa pois käytöstä.
 3. Tarkista että Windows on päivitetty Windows Update-sivuston kautta.
 4. Poista Anyseen asennus tietokoneeltasi.
 5. Asenna uusin Anyseen ohjelmisto ja uusin saatavilla oleva ajuri ( www.anysee.fi ). Varmista, että käytät uusimman ohjelmistoversion kanssa aina uusinta ajuria. Ajurin päivitysohje löytyy käyttöoppaasta, joka on ladattavissa downloads -sivulta.
 6. Jos näistä toimenpiteistä huolimatta ongelma jatkuu, niin tarkista ja päivitä tietokoneen näytönohjaimen (Display Adapter) ja emolevyn piirisarjan (Motherboard / Chipset) ajurit tietokoneen valmistajan nettisivulta.

Asetukset- tai EPG-sivuilla osa Anyseen ruudusta ei näy oikealta tai alhaalta.

 • Windowsin fonttikoko ja DPI-asetus täytyvät olla oletusasetuksilla, jotta sivut näkyisivät oikean kokoisina. Normaali DPI-asetus on 96 DPI.
  Windows XP:
  Fonttikoon asetus löytyy: Ohjauspaneeli -> Näyttö -> Asetukset -> Ulkoasu.
  DPI-asetus löytyy: Ohjauspaneeli -> Näyttö -> Asetukset -> Lisäasetukset.
  Windows Vista:
  Ohjauspaneeli -> Personalisoi -> Vaihda Fonttikoko (DPI).
  Windows 7:
  Ohjauspaneeli -> Mukauttaminen -> Näyttö -> Määritä mukautetun tekstin koko (DPI).

Kanavanhaku ei löydä kanavia (E30 & E30 Plus & E7 T2C)

 • TV- ja radiosignaalien laatu vaihtelee paikasta ja antennista riippuen. Paremman signaalin saamiseksi kokeile ensin antennin suunnan muuttamista hitaasti vasemmalta oikealle ja sen jälkeen antennin uudelleen sijoittamista ikkunan lähelle.
 • Jos kanavia ei löydy ja kanavahaun aikana Signal Quality näyttää 0%, niin tarkasta, että Anysee virittimen sininen valo vilkkuu kanavahaun aikana. Jos sininen valo ei pala lainkaan, käynnistä tietokoneesi uudelleen, kytke Anysee toiseen USB-porttiin ja asenna ohjelmaversiosi mukainen ajuri uudelleen.
 • Jos virittimen valo vilkkuu kanavahaun aikana, mutta kanavia ei löydy, niin kokeile signaalin vahvistamista esimerkiksi vahvistavalla sisäantennilla tai kytkemällä laite talon antenniverkkoon (ei kaapeli-tv verkkoon).
 • Voit tarkastaa digilähetysten kuuluvuuden alueellasi Digitan kuuluvuuskarttahaulla .

Kanavanhaku ei löydä kanavia (E30 C Plus & E7 T2C)

 • Jos käytät jakajaa jakamaan kaapelisignaalin esim. modeemille ja tv:lle, kokeile ilman jakajaa. Jos jakaja ei ole varsinainen kaapeliverkon jakaja, niin se vaimentaa signaalia. Jos tämä ei auttanut, kokeile molempia kaapelin seinäpistokkeita (TV ja radio).

Kanavan kuva näkyy, mutta ääntä ei kuulu

 • Kanavien uudelleenskannaaminen korjaa ongelman.

Dynaaminen tekstitys ei näy tai muuttaa katseluruudun mustaksi

 • Varmista, että näyttösi Värien laatu (Color Quality) on 24 tai 32 bittiä.

Ajastetut nauhoitukset eivät käynnisty tai tallennus ei luo ohjelmatiedostoa

 • Jos Anysee Scheduler ei käynnisty, eivät ajastetut tallennukset välttämättä toimi. Kun Anyseen katseluohjelma ei ole päällä pitäisi Anysee Tray Icon näkyä oikeassa alanurkassa. Jos se ei käynnisty automaattisesti Windowsin käynnistyessä tai Anyseen katseluohjelman sulkemisen jälkeen, on sen käynnistymiseksi tehtävä seuraavat toimenpiteet:
 1. Avaa C:\Ohjelmatiedostot\anysee\anysee -hakemisto
 2. Valitse anysee-TR.exe oikealla hiiren napilla ja valitse Luo Pikakuvake (Create Shortcut).
 3. Valitse tehty pikakuvake ja vedä se hiirellä Käynnistä-valikkoon kohtaan Ohjelmat (Programs) ja sieltä kansioon Käynnistys (Start Up). Näin Anysee Tray Icon käynnistyy aina Windowsin käynnistyessä.

Nauhoitus antaa virheilmoituksen "Cannot Create (null) Folder"

 • Aseta anyseen katseluohjelmassa Configuration -> Recording -> Folder -kohtaan haluamasi tallennuskansio (esim. C:\tallenteet).

Anyseen ohjelman poistaminen Ohjauspaneelin Lisää- ja Poista Sovelluksia -valikon kautta antaa virheilmoituksen

 • Anyseen ohjelman saa poistettua, kun poistat ensin käsin Intervideo FilterSDK:n. Poista C:\Ohjelmatiedostot\Common Files\IviSDK -hakemisto kokonaan.

Anyseen ohjelmistoa asennettaessa ruudulle tulee virheilmoitus "Setup has experienced an error. Please do the following... Error code: -6001"

 • Poista tietokoneelta kansio “C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional\RunTime\0701”. Tämän jälkeen Anyseen ohjelmisto asentuu normaalisti.

  Jos ongelma jatkuu, niin nimeä uudelleen kansio ”C:\Program Files\Common Files\InstallShield” jonkin muun nimiseksi.Takaisin FAQ-aihealueisiin